A rămas mai puțin de o lună până la startul campaniei “Curăţenia pentru 1 oră în comuna Giroc”, cea mai amplă iniţiativă de responsabilizare civică faţă de mediul înconjurător, organizată de Primăria comunei Giroc. 

În lunile martie şi aprilie, vor fi efectuate acțiuni de ecologizare și înfrumusețare a comunei. Dincolo de scopul practic, campania urmărește şi educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor.

Sunt invitați să participe la această campanie de curăţenie, toți locuitorii comunei noastre.

Pentru că merităm să trăim într-un mediu mai curat, mai sănătos și trebuie să redăm naturii strălucirea pe care o merită, haideți să „Curăţăm Comuna Noastră” împreună!

Astfel Primăria comunei Giroc organizează în data de 13 aprilie 2019 campania „Curăţenia pentru 1 oră în comuna Giroc”.

Participanţii la acţiune se vor întâlni la ora 0830 în parcarea Liceului Teoretic „David Voniga” din localitatea Giroc și în fața Școlii Gimnaziale cu clasele I-VIII „Iosif Ciorogariu” din Chișoda, pentru ca la ora 0900 toţi voluntarii să ajungă pe teren şi să înceapă marea curățenie.

La fel ca în anii precedenţi, organizatorii vor pune la dispoziţia voluntarilor mijloace de transport, saci şi mănuşi pentru a colecta deşeurile.

Responsabili de mediu,
Insp. Sîrbu Adelina-Ionela tel: 0753105249
Insp. Florea Petronela-Silvana tel: 0753149426