Anunturi de mediu

Primăria Giroc vă informează că începând cu data de 27 ianuarie 2022, se vor colecta brazii de Crăciun de pe domeniul public.

Administrația locală îi roagă pe cetățeni să depoziteze brazii, până în data de 25 ianuarie 2022, la limita de proprietate (lângă drum), astfel încât să nu afecteze circulaţia pietonală sau a autovehiculelor.

Menţionăm că utilajele vor trece o singură  dată  pe stradă. De asemenea, nu vor fi adunate, în această acțiune alte tipuri de deșeuri.

În cazul în care cetățenii observă persoane care încalcă aceste reguli, sunt rugați să sesizeze Poliția Locală Giroc.

Utilizatorii serviciului de salubritate de pe raza Comunei Giroc, au posibilitatea de a se debarasa de deșeurile voluminoase, periculoase și DEEE-uri în mod gratuit prin aport voluntar.

Aceste deșeuri pot fi predate la centrul de colectare, pe Calea Chișodei, str. Mile Cărpenișan, nr. 3, după următorul program:

  • Luni-vineri între orele 700-2100
  • Sâmbăta între orele 700-1500
  • Duminica închis

Primăria comunei Giroc sprijină acțiunea realizată de către Retim Ecologic Service S.A., privind vânzarea sacilor galbeni destinați colectării deșeurilor reciclabile (hârtie, carton, plastic, pet-uri, doze de aluminiu) către populație.

Astfel, joi 25.11.2021, în intervalul orar 1000-1800, un agent Retim va fi prezent la sediul Primăriei Comunei Giroc.

Prețul unei role care conține 50 de saci este de 23,80 lei.

Subcategorii