Suntem încântați să vă anunțăm că în perioada 12-14 mai va avea loc o expoziție canină internațională pe Stadionul Unirea din Giroc. Această expoziție adună la un loc peste 1000 de câini din diferite rase și reprezintă un eveniment de referință în lumea canină.

În același timp, suntem bucuroși să sărbătorim 100 de ani de la prima expoziție canină organizată în România. Acest moment special ne oferă oportunitatea de a reflecta asupra progresului și evoluției universului canin în țara noastră și în lume.

Expoziția canină va aduce în prim-plan frumusețea și eleganța câinilor, oferind publicului ocazia de a observa exemplare extraordinare din diferite rase. Pe lângă competițiile de frumusețe, vor fi organizate și alte evenimente conexe și prezentări ale unor rase rare sau exotice.

Vă invităm să vă alăturați nouă la această expoziție canină internațională și să petreceți câteva zile pline de emoție și pasiune pentru câini. Vom crea împreună o atmosferă deosebită, dedicată celor mai buni prieteni ai omului.

Pentru mai multe informații despre programul evenimentului și modul de participare, vă rugăm să accesați site-ul oficial al expoziției sau să ne contactați direct.

Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi la această ocazie specială!