Informații locale

Locurile de Muncă sunt oferite de AJOFM și sunt valabile până în data de 19.05.2021.

Primăria Comunei Giroc anunță desfășurarea unei acțiuni de deratizare a domeniului public, în data de 12.05.2021 începând cu ora 10.00.

Raticidele utilizate sunt sub formă de pastă – Murin Pasta și Rattidion Pasta și blocuri cerate – Murin Blocuri, protejate în stații de intoxicare confecționate dintr-un material rezistent (PVC)– special concepute pentru combaterea rozătoarelor.

Combaterea rozătoarelor are un rol deosebit de important, deoarece acestea constituie un pericol permanent de îmbolnăvire (boli bacteriene, virotice şi parazitare) atât a populaţiei umane şi a animalelor, precum şi pierderi economice (poluare, distrugere materială etc.)

Prestator: S.C. DERATON S.R.L. conform contractului de prestări servicii nr. 24.919/2021 – Servicii de deratizare exterioară pe raza Comunei Giroc, județul Timiș.

Începand cu data de 12.05.2006 orele 6.00, traficul din zona Calea Timișoarei, str. Gospodarilor , str. Macilor va fi restricționat în sensul în care nu va fi permis accesul de pe strada Calea Timișoarei către str. Macilor prin str. Gospodarilor și se va circula pe sensul unic de pe str. Gospodarilor cu viraj dreapta către Calea Timișoarei iar pe str. Gospodarilor dinspre str. Zefirului sau Bvd. Aviației va fi permis cu viraj stânga către Calea Timisoarei.

Vă mulțumim pentru înțelegere!!

În ziua de 11.05.2021, în jurul orei 12.00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Poliției locale Giroc au depistat și sancționat conducătorul unei autoutilitare despre care existau informații că, în ultima perioadă,  se ocupă de colectarea deșeurilor din Moșnița Nouă, Sânmihaiul Român, precum și din Municipiul Timișoara.

Conducătorul auto, la solicitarea ilegală a unor persoane interesate transporta și depozita deșeurile, contra unei sume de bani, pe raza Comunei Giroc.

Menționăm faptul că, acesta a fost sancționat cu suma de 3.000 lei, având totodată obligația să salubrizeze zona afectată.

 Marți, 11.05.2021, între orele 0900-1700, va fi întreruptǎ furnizarea energiei electrice, în localitatea Giroc, pe străzile:

  • Satu Bătrân
  • Mureș
  • Jiului
  • Bistrei
  • Muncitorilor
  • Prutului

Vǎ mulţumim pentru înţelegere.

Stimați cetățeni,

Sâmbătă, 08.05.2021, începand cu orele 08.00, strada Macilor va fi parțial închisă pentru pregătirea terasamentului în vederea execuției lucrărilor de asfaltare.

Vă multumim pentru înțelegere!

Locurile de Muncă sunt oferite de AJOFM și sunt valabile până în data de 05.05.2021.

Locurile de Muncă sunt oferite de AJOFM și sunt valabile până în data de 28.04.2021.

Locurile de Muncă sunt oferite de AJOFM și sunt valabile până în data de 21.04.2021.