Depunerea proiectelor
2 iunie 2022 - 10 iulie 2022
Validarea proiectelor
11 iulie 2022 - 12 iulie 2022
Afișarea proiectelor eligibile
13 iulie 2022
Votul proiectelor
14 iulie 2022 - 29 iulie 2022
Anunțarea proiectelor câștigătoare
30 iulie 2022
Implementarea proiectelor
31 iulie 2022 - 28 decembrie 2022
Voturi: 33
Prin votarea acestui proiect, declarați pe propria răspundere că aveți domiciliul pe raza UAT Giroc și sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul validării votului. Introduceți adresa dvs. de email pentru a vota.
  • Propus de: Asociatia Initiativelor Civice Independente Giroc (AICI - Giroc)
  • Domiciliu/Sediu: Giroc
  • Domeniu: Educație
  • Data depunerii: 06.07.2022

Descrierea proiectului

Asociația Inițiativelor Civice Independente – Giroc, prin acest proiect, doreste sa efectueze in mod voluntar si gratuit cursuri de dezvoltare si perfectionare pentru elevii din comuna Giroc, bazandu-se pe dezvoltarea abilitatilor si competentelor acestora. Cursurile sunt gratuite și se vor desfășura după un orar prestabilitat. Activitatea de predare se bazează pe voluntariat. Cu titlu de exemplu, vom incerca deschiderea de ateliere/cursuri de: jurnalism educatie cetateneasca educatie rutiera limba franceza prezentarea si repararea calculatoarelor educatie juridica si financiara, etc.

Localizarea proiectului

In vederea desfasurarii cursurilor amintite, Asociatia Initiativelor Civice Independente – Giroc apeleaza la bunavointa Autoritatea Administratiei Publice Locale in vederea atribuirii unui spatiu adecvat.

Durata proiectului

Durata estimată de implementare a acestui proiect este de 90 zile (aprox. 3 luni), din care o lună este necesară pentru proiectare si obținerea autorizațiilor necesare amenajării și aproximativ 2 luni necesare pentru execuție. Cursurile vor putea începe din toamna acestui an. Proiectul se va derula pe întreg anul scolar 2022-2023, cu posibilitatea de prelungire.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii direcți vor fi toți elevii comunei Giroc. Aceste cursuri nu interferează și nu înlocuiesc cursurile predate la școală, dar vor constitui plusvaloare la educația fiecărui elev. Sunt cursuri care vor ajuta la dezvoltarea cunoașterii și a întelegerii, și care vor avea un impact deosebit în viitorul fiecărui elev.

Buget total proiect

4700 lei

Detalierea bugetului

Bugetul total al proiectului este de 4700 de lei și constă în principal în achiziția de mobilier (pupitre, scaune, tablă, bibliotecă, cărți, calculatoare) și reprezintă circa 30% din totalul investiției, restul de 70% fiind suportată de Asociația Inițiativelor Civice Independente Giroc din fonduri proprii, sponsorizări, etc. Întreținerea spațiului și a mobilierului, celelalte servicii conexe vor fi suportate, de asemenea, catre Asociatie

Modul în care iniţiatorul doreşte să se implice în proiect

Asociația Inițativelor Civice Independente Giroc va depune toate diligentele pentru creșterea performantei in educație a elevilor din comuna Giroc, in dezvoltarea abilitatilor si competentelor acestora. Astfel, se vor organiza diferite cursuri (calculatoare, jurnalism, limbi străine, educație juridică și financiară, educatie cetateaneasca, etc) la care vor avea acces gratuit toți elevii din comuna Giroc, aducând plusvaloare în cadrul comunității.