11 iulie 2022 - 12 iulie 2022
Afișarea proiectelor eligibile
13 iulie 2022
Votul proiectelor
14 iulie 2022 - 29 iulie 2022
Anunțarea proiectelor câștigătoare
30 iulie 2022
Implementarea proiectelor
31 iulie 2022 - 28 decembrie 2022

Primăria comunei Giroc demarează prima ediție a procesului Bugetare participativă online! Începând de joi, 2 IUNIE 2022,  toți cei care locuiesc pe raza localității noastre și au împlinit vârsta de 18 ani pot depune proiecte pentru dezvoltarea unității administrative teritoriale pe platforma www.giroc.ro, în secțiunea alocată acestui eveniment comunitar.

Bugetarea participativă este un proces derulat de Primăria comunei Giroc, prin care ideile şi iniţiativele comunităţii girocene și chișozene se manifestă şi se transformă în realitate. Este un proces deschis, incluziv şi transparent prin care membrii comunităţii se implică, în mod direct, în formularea deciziilor privind priorităţile de cheltuire a banilor din bugetul local.

Începând din acest an , Primăria comunei Giroc va aloca o parte din bugetul anual, în cazul nostru suma de 638.320 RON cu TVA, iar dumneavoastră veniți cu propuneri, sub forma unor proiecte, referitoare la ceea ce considerați că ar trebui îmbunătățit în comunitate, asistați în demersal dumneavoastră de funcționari din administrația publică locală. Proiectele dumneavoastră se depun la Primăria comunei Giroc, unde se verifică fezabilitatea lor, iar punctul culminant este votul popular. Căci despre asta e vorba în bugetul participativ: implicare!

Descarcă aici ­­­­­­REGULAMENTUL CONCURSULUI BUGETARE PARTICIPATIVĂ-COMUNA GIROC